Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.   Gratis verzending voor aankopen boven €100,- binnen NL   4,7/5 op Trustpilot

Sordent Blog

Reinigen van tandheelkundige hand- en hoekstukken

Reinigen van tandheelkundige hand- en hoekstukken

Tandheelkundige professional zijn zich bewust dat hygiëne een van de belangrijkste onderdelen is van het vak. Het is van belang dat zowel het tandartspraktijk als alle gebruikte materialen hygiënisch zijn. Om dit te waarborgen is het noodzakelijk om de producten regelmatig schoon te maken. In deze blog vertellen wij u hoe u uw Hand- en Hoekstukken kunt schoonmaken.
Sordent Afdruklepels, lees onze blog

Afdruklepels kiezen voor de tandheelkunde

Afdruklepels worden in de tandheelkunde gebruikt om een afdruk te maken van het gebit. Het afdruk kan vervolgens gebruikt worden voor verschillende behandelingen en specialisaties.

In dit blog staan we stil bij de basistips bij het selecteren van een geschikte tandheelkundige afdruklepel.

Tandarts boor en de ISO Coderingen ervan

Tandarts boor en de ISO Coderingen ervan

Tandarts boren zijn tandheelkundige instrumenten die door tandartsen worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden, polijsten en slijpen van de tanden. Ze worden gebruikt in roterende tandheelkundige hulpmiddelen, zoals airrotorshandstukken en hoekstukken. Er zijn verschillende soorten boren die specifiek zijn ontworpen voor diverse tandheelkundige toepassingen. We zullen u meer vertellen over met name de verschillende soorten, vormen, maten en korreltypes. Lees verder om meer te weten over de toepassing van tandarts boren en de ISO-coderingen hiervan.