Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.   Gratis verzending voor aankopen boven €100,- binnen NL   5 sterren beoordeling door onze klanten!

Welkom bij Sordent.nl!

Sordent is opgericht op 01-04-2016 in Den Haag en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende webshop voor professionals in de tandheelkunde, evenals voor artsen, diëtisten, schoonheidssalons en andere medische en esthetische vakgebieden. We zijn er trots op dat we hoogwaardige producten leveren aan een breed scala van professionals in de gezondheids- en schoonheidsindustrie.

Bij Sordent begrijpen we de unieke behoeften van tandartsen en andere professionals in de gezondheidszorg. We hebben ons toegewijd om een uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit aan te bieden, die voldoen aan de strenge eisen en normen van de industrie. Van tandheelkundige instrumenten tot verbruiksartikelen, praktijkinrichting, apparatuur, hand- en hoekstukken, tandarts boren, polijstmaterialen, scaler benodigdheden, endodontologie producten en veel meer! We streven ernaar om alles te leveren wat professionals nodig hebben om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren.

Onze passie voor klanttevredenheid en service staat centraal in alles wat we doen. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en uitstekende ondersteuning. Ons ervaren team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en te zorgen voor een soepele winkelervaring.

Naast het bedienen van tandartsen, richten we ons ook op andere medische professionals, zoals artsen die gespecialiseerde instrumenten nodig hebben, diëtisten die op zoek zijn naar hoogwaardige producten voor hun praktijken, en beauty salons die streven naar professionele en betrouwbare schoonheidsapparatuur. We begrijpen dat elk vakgebied unieke vereisten heeft, en we streven ernaar om aan die behoeften te voldoen met ons diverse assortiment.

Bij Sordent geloven we in voortdurende groei en innovatie. We blijven ons assortiment updaten en uitbreiden om te voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten. We volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en zorgen ervoor dat we producten aanbieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

We nodigen je uit om onze webshop te verkennen en te ontdekken hoe Sordent jouw professionele behoeften kan ondersteunen. Of je nu een tandarts, arts, diëtist of salonhouder bent, we staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Bij Sordent streven we ernaar om jouw betrouwbare partner te zijn, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken en je te ondersteunen in jouw professionele reis.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt. We helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Het team van Sordent